Támogatás a menhely bejáratának kialakításához


Kedves Állatbarátok, Segítők!

Mint azt már sokan tudjátok (és akik még nem tudják, azoknak most elmondjuk) a Tappancs Állatotthon tavaly év végén azzal a ténnyel kényszerült szembesülni, hogy az eddig kialakított és használt bejáratát a Menhelynek lezárták!

A jogi és emberi hátterébe nem kívánunk belefolyni, de az eredménye ennek az intézkedésnek az lett, hogy a Tappancs megközelíthetősége és ezáltal a teljes működése roppant nehézkessé vált, majdhogynem ellehetetlenült. Jelenleg a MERI (Mentálhigiénés Intézet) jóvoltából, rajtuk keresztül lehet bejutni a Menhelyre. Kutyákat kivinni sétálni, rendezvényeket szervezni, látogatókat és támogatókat fogadni szinte lehetetlen és ez meg is látszik az elmúlt hónapok eredményén (kevesebb örökbefogadó, kevesebb támogató, kevesebb program, boldogtalanabb kutyák….).

Jelen helyzetben sajnos csak egy megoldás van, egy önálló megközelítést kell kialakítani a Menhely számára, egy utat, amelyről újra normálisan megközelíthetővé válik a Tappancs. Azt ugye mondanunk sem kell, hogy egy új út (még ha csak murvával burkolt is) engedélyeztetése, kialakítása, elkerítése irdatlan költség (milliós tétel), legfőképp egy olyan szervezet számára, akinek fix és állandó bevétele nincs, aki adományokból és adó 1 %-ból tartja fenn magát.

Megkérümk minden állatszerető embert (hovatartozástól és elkötelezettségtől függetlenül) fogjunk össze a kutyákért! Mert most a kutyák élete és életkörülményei a tét! Segítsetek! Bármekkora kis összeggel, mindenkire rá van bízva, mennyivel tud és akar hozzájárulni ahhoz, hogy a Menhely működése tovább mehessen. 

Legegyszerűbben bankkártyával tudtok akármekkora pici összeget is utalni (a Támogatás menüpont alatt), vagy utalással a Tappancs számlaszámára: 11600006-00000000-66471343, vagy akár személyesen egyeztetve.

Ezek a mentett, árva kutyák csak ránk számíthatnak, ne okozzunk nekik még több csalódást, mint amennyit eddig csalódtak az emberben. Segítsünk!

“Testvéreink ők, s ugyanabban a műhelyben készültek, mint az ember, s értelmük is van, néha bonyolultabb és finomabb, mint a legtöbb embernek. Mások nevezzék gyöngeségnek az állatszeretetet, gúnyoljanak ezért – te sétálj csak kutyáddal. Jó társaságban maradsz, s Isten tudja ezt.” (Márai Sándor)

Képek

<

>

H
K
SZ
CS
P
SZ
V